Ćorluka zabio u finalu Superkupa, ali je Lovren odnio pobjedu i uzeo prvi trofej u Rusiji

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.08.20. | 20:31

Vatreni je u debiju došao do trofeja, dok je Čarli za poražene odigrao kapetanski i zabio, no nedovoljno…

Zenit je danas pobjedom protiv Lokomotiva rezultatom 2:1 uzeo ruski Superkup.

Aktualni prvak je nastavio s dominacijom u ruskom nogometu te su uzeli još jedan trofej pa iako je Lokomotiv pružio više nego dobar otpor. Gledali smo dobar dvoboj u kojem su se na suprotstavljenim stranama od samog početka našli bivši suigrači iz hrvatske reprezentacije Dejan Lovren i Vedran Ćorluka.

Zenit je poveo praktički iz prve prave prilike na utakmici i opet je za protivnike bio koban fenomenalni Dzyuba. Ubojiti strijelac je sjajno reagirao na ubačaj Santosa u 14. minuti i glavom zabio za 1:0.

Do kraja prvog dijela smo gledali bolju igru Lokomotiva, no momčad iz Moskve nije uspijevala pronaći put do vrata Kerzhakova.

Drugi dio bolje je otvorio Zenit, a Odzoev je u samo dvije minute mogao riješiti utakmicu. Prvo mu je u 52. minuti obranio golman, a samo minutu kasnije pogodio je okvir gola. Nakon toga budi se Lokomotiv, Smolov je u 68. minuti promašio veliku priliku za izjednačenje, da bi pet minuta kasnije Moskovljani tražili jedanaesterac, no sudac je ostao nijem.

Samo minutu kasnije stigla je kazna Zenita, ovoga puta koban je bio Odzoev, koji dobio rolicu na 20-ak metara i preciznim udarcem iz prve pogodio rašlje iza nemoćnog Guilhermea. Fantastičan gol…

Lokomotiv se vraća u utakmicu u 72. minuti kad se naš Vedran Ćorluka najbolje snalazi nakon ubačaja Miranchuka iz kornera i zabija za 2:1.

Pokušavali su se Moskovljani vratiti do kraja utakmice, najbolju priliku propustio je Smolov u 86. minuti, ali je katastrofalno pucao po sredini gola, no Zenit je odnio u St. Peterburg novi trofej

Dejan Lovren je tako u debiju došao do prvog trofeja, dok je Čarli za poražene odigrap kapetanski i zabio gol, ali za trofej nedovoljno.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Stanislav Krasilnikov/Newscom/Reuters)

 


Tagovi

Dejan LovrenVedran Ćorluka

Ostale Vijesti