Conte kvari planove Juventusu: Veliki talent bira Inter ispred Stare dame

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.04.20. | 14:36

Čini se kako će bitka za ovog wunderkinda biti udarna transfer vijest u Italiji tijekom ljeta.

U Italiji vlada potpuna zaluđenost svih nogometnih velikana za mladićem koji je već sada etiketiran kao novi Andrea Pirlo. Prva želja Juventusa, Intera i Milana je Sandro Tonali, veznjak Brescije koji će tek u svibnju proslaviti 20. rođendan.  

Juventus je kao jedan od glavnih ciljeva za ljeto označio dovođenje igrača koji bi im riješio pitanje veznog reda za iduće desetljeće. U klubu vlada mišljenje kako je momak iz „klase 2000“ vrijedan ulaganja u budućnost. Odavno su mu zbog pozicije, izgleda i mekih dodira s loptom nadjenuli nadimak „Mali Pirlo“, iako tek treba dokazati kako je u stanju ponoviti čudesnog bivšeg talijanskog reprezentativca. No, čini se da ovaj puta Stara dama neće pobijediti konkurenciju i dobiti što žele. 

Naime, usprkos interesu vladara talijanske nogometne scene u posljednjih devet godina, Tonali bi radije htio odjenuti dres Intera od ljeta, prenosi Corriere dello Sport. Razlog je vrlo jednostavan - u društvu Nerazzurra lakši je put do proboja u startnu postavu, posebno jer Antonio Conte preferira igru s tri čista centralna veznjaka. I tu se, uz Marcela Brozovića i još jednog supertalenta - Nicolu Barellu - dovođenje Tonalija čini kao pun pogodak. 

Naravno, nešto će se u cijeloj priči pitati i Bresciju, koja bi najvećeg klupskog talenta u posljednje vrijeme ipak htjela što bolje utržiti, posebno jer im je gotovo pa sigurna sudbina put u Serie B. Trebat će osigurati financijsku injekciju koju ispadanje iz elitnog ranga prouzročuje, a prije koronavirusa navodno su tražili 50 milijuna eura za Tonalija. Sada je ta cijena definitivno nešto pala, toliko da se u talijanskim medijima spominje iznos od "svega" 30 milijuna eura. Budući kupac ovog igrača vjerojatno će zajednički jezik s Brescijom naći negdje na pola puta između ova dva iznosa, no tek treba vidjeti kako će tržište izgledati na ljeto, a i kakva će platežna moć klubova biti 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Serie AAntonio ConteSandro Tonali

Ostale Vijesti