Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Carević ostao bez kapetana koji u prvom dijelu sezone nije odigrao ni minutu, Sopić se pridružio Narančastima

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 09:34

Na Šubićevac je stigao iz Dinama, a ekskluzivno je za Germanijak pričao o tome kako je prije godinu i pol preživio infarkt i kako mu je doktor rekao da više neće igrati nogomet.

Mario Carević u drugi dio sezone ući će bez 24-godišnjeg veznjaka Marka Đire s kojim su Narančasti dogovorili sporazumni raskid suradnje. Takav ishod nikoga nije iznenadio budući da Đira ove sezone, zbog teške ozljede, nije upisao nijedan nastup za Šibenik.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Đira je dijete Šibenika, a sa 16 godina preselio je u redove Dinama gdje je dogurao čak do prve momčadi za koju je odigrao ukupno 21 utakmicu. Debi u HNL-u upisao je pod vodstvom Nenada Bjelice u 1-0 pobjedi Dinama protiv Inter Zaprešića u 26. kolu sezone 18./19., a jedini pogodak na tom ogledu postigao Nikola Moro.

Đira je bio kapetan Šibenika, a iako su njegov povratak na teren svi željno iščekivali, od ljudi bolje upućenih u zbivanja oko kluba može se doznati da su trzavice na relaciji Đira – Uprava počele još prije par mjeseci. Zasad nije poznato tko će od Đire naslijediti 'traku', ali pretpostavka je da će u Carević dati u trajno vlasništvo Bačeliću-Grgiću, pravoj ikoni Šibenika i velikom miljeniku Funcuta.

Spomenimo i kako je na Šubićevac iz mlađih uzrasta Dinama stigao branič Sven Sopić (17), a on je već i nastupio za Narančaste u prvoj pripremnoj utakmici uoči nastavka sezone. Narančasti su ove srijede izgubili 3-4 od Zagore, a osim Sopića, Caravić je na terenu isprobao Ganca Appaha te iskusnog Punčeca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikMarko ĐiraZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Prva nogometna liga

Ostale Vijesti