REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS/Gleb Garanich

Brozović dobio ultimatum od Intera, sa strane vrebaju PSG i Atletico Madrid

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 12:38

Traži ga pola Europe, a u Milanu gube strpljenje

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović jedan je od traženijih veznjaka na nogometnom tržištu. Poseban rast interesa za njega leži i u činjenici da bi ga zainteresirani na ljeto mogli dovesti besplatno. Brozović je godinama neizostavan član početnih 11 Intera, ali milanski klub ne nudi željene uvjete hrvatskom veznjaku za produljenje ugovora.

Kako piše ugledna talijanska La Gazzetta dello Sport, Inter je dao ultimatum Brozoviću koji mora ispoštovati  ako želi i dalje igrati. Milanski klub poručio je 28-godišnjem veznjaku da u sljedeća dva mjeseca mora potpisati novi ugovor ili na kraju sezone napušta klub.

Inter uslijed financijske krize broji svaki euro na ponudi pa u tom slučaju nisu spremni trenutno dati Brozoviću više od 5.5 milijuna eura po sezoni. Brozović i njegovi zastupnici smatraju da treba dobiti više pa prema La Gazzeti traže između 6.5 i sedam milijuna eura. Problem je i u tome što je Inter nedavno produžio s Lautarom Martineziom, a 24-godišnjem Argentincu dali su plaću od šest milijuna eura godišnje.

Ako Brozović ne pristane na kraju na uvjete koje mu nudi Inter zasigurno neće manjkati onih koji su spremni ispuniti njegove zahtjeve. Među klubovima koji su zainteresirani za Brozovića spominju se Paris Saint-Germain, Tottenham, Newcastle i Atletico Madrid.

Inter ne bi prodavao Brozovića u siječnju jer važan dio planova Simeonea Inzaghija već bi ga pustili da odigra do kraja sezone.


Tagovi

Epic BrozoMarcelo Brozović

Ostale Vijesti