REUTERS/Satish Kumar
REUTERS/Satish Kumar

Brazilski Ronaldo na Facebooku otkrio koga podržava u borbi za Zlatnu loptu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 18:50

Napadač za napadača...

Prošlog je tjedna osvanuo popis igrača nominiranih za ovogodišnju nagradu Ballon d'or. Uz našeg Luku Modrića, na njemu se od igrača madridskog Reala našao iskusni napadač Karim Benzema.

"Odmalena sam sanjao o osvajanju Zlatne lopte, to je san koji svi mi nogometaši imamo. Istina je da je najvažnija momčad, ali kada pomognete svojoj momčadi da pobijedi, kada igrate dobro i postignete puno golova, sljedeće što morate imati na umu je Zlatna lopta. Zato ću učiniti sve što mogu i trudit ću se što je više moguće kako bih ju, nadam se, jednog dana osvojio i ostvario san koji sam sanjao od djetinjstva", rekao je Benzegoal.

S obzirom na to da ima već 33 godine, ovogodišnja mu je nominacija možda i zadnji vlak da proba ugrabiti prestižnu nagradu. Neće to biti lak zadatak, ali ohrabrenje stiže s Facebook profila jednog od najboljih igrača svih vremena, Ronalda Nazaria. Naime, legendarni Brazilac odlučio da će upravo Benzemu podržati u borbi za Zlatnu loptu.

"Nema sumnje da je moj kandidat za Ballon d 'Or Benzema. Najbolji napadač, brutalan nivo već 10 godina i prvak iznad svega. Slažete li se?", napisao je Ronaldo uz fotografiju s igračem.

Facebook/ScreenshotFacebook/Screenshot

Iako dvojac nikad nije dobio priliku da zajedno zaigraju u Madridu, jer Ronaldo je otišao 2007., a Benzema stigao 2009., očito je da između njih postoji veliko uzajamno poštovanje...


Tagovi

RonaldoKarim BenzemaZlatna lopta

Ostale Vijesti