Bournemouth demolirao Leicester i vratio United u borbu za Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.07.20. | 22:17

Domaćini su u drugom poluvremenu u dvije minute okrenuli utakmicu na svoj mlin.

Odigrana je posljednja utakmica dana 35. kola engleske Premier lige u kojoj je Bournemouth deklasirao Leicester rezultatom 4:1.

U prvom poluvremenu smo gledali dominaciju gostiju, koju je okrunio Vardy u 23. minuti golom za 0:1. Domaćini su izgubili loptu na sredini terena, što su iskoristili gosti za protuudar, da ne pogriješi samo veza pobrinuo se Ake, koji je u pokušaju izbijanja lopte pogriješio i servirao loptu najboljem strijelcu lige za vodstvo Lisica.

Domaćini su u prvom dijelu djelovali nemoćno te ništa nije ukazivalo na preokret u drugom. Nakon odmora kao da je izašla nova momčad Bournemoutha te su preuzeli kontrolu nad utakmicom. No, za prvu ozbiljnu priliku morali su čekati do 64. minute kad je Ndidi napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru, a sudac Attwell pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Stanislas i vratio utakmicu u egal.

Samo minutu kasnije novi šok za goste. Rico je pronašao  Solankea u kaznenom prostoru, a napadač domaćih preciznim udarcem zabija za preokret 2:1. Da stvar bude gora za Lisice Soyuncu je izgubio živce te u pokušaju da dođe do lopte u golu udara svog protivnika i sudac mu nakon pregledavanja VAR-a pokazuje put u svlačionicu.

Lisice s igračem manje nisu imale nikakve šanse, a domaći su to iskoristili i do kraja im utrpali još dva gola. Prvo je Evans u 83. minuti loše reagirao i umjesto čišćenja lopte pospremio je u vlastitu mrežu.

U 87. minuti Solanke je naletio na loptu u kaznenom prostoru i zabio za konačnih 4:1.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Glyn Kirk/Reuters)

 


Ostale Vijesti