LEON KUEGELER/Reuters
LEON KUEGELER/Reuters

Borussia predvođena Haalandom svladala Werder i sačuvala nade za Ligu prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.04.21. | 17:14

Počelo je loše za Terzićevu momčad...

U sklopu 29. kola Bundeslige, na rasporedu je bio samo jedan meč - između Borussie Dortmund te Werdera, u redovnom terminu elitnog razreda njemačkog nogometa, od 15:30 sati.

Susret Mainza i Herthe odgođen je zbog COVID-19.

Imali su što pratiti navijači putem malih ekrana - iako su gubili 1:0, nogometaši domaće Borussije iz Dortmunda načinili su potpuni preokret te na kraju slavili s uvjerljivih 4:1.

Počelo je loše vrlo rano za ekipu Edina Terzića. U 14. minuti, gosti su poveli pogotkom Rashica na asistenciju Eggsteina.

I to je, ukratko, bilo to od gostiju. Petnaest minuta kasnije, za domaćina je izjednačio Reyna i to je bio početak sunovrata za bremenski klub.

Zatim je u 34. iz kaznenog udarca zabio Haaland, koji je i četiri minute kasnije, u 38. još jednom pokazao zašto je jedan od najtraženijih nogometaša današnjice zabivši svoj drugi pogodak na utakmici. Drugi njegov gol pogledajte OVDJE. Sposobnost bivanja na pravom mjestu u pravo vrijeme u nogometu je iznimno cijenjena, a od nje je karijeru napravio i veliki Filippo Inzaghi.

U svakom slučaju, sa tih 3:1 u korist domaćih otišlo se na odmor, a već se tada vidjelo da je utakmica prilično jednosmjerna i da su gosti praktički podigli bijelu zastavicu.

Domaćinu to nije bilo dovoljno, nego je u 87. strijelac za konačnih 4:1 bio Mats Hummels, a njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Nogometaši dortmundskog prvoligaša i dalje imaju četiri boda manje od Eintrachta koji je na zadnjem, četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka koja se još uvijek čini daleko, ali nada i dalje postoji...



Tagovi

Borussia DortmundWerderErling Haaland

Ostale Vijesti