Boban dogovorio prvo zimsko pojačanje iz redova Barcelone

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.12.19. | 09:15

Igrač je pristao na ponudu Milana.

Glavni ljudi Milana zaduženi za sportsku politiku kluba, Zvonimir Boban i Paolo Maldini, dogovorili su uvjete suradnje s prvim pojačanjem. Riječ je o stoperu Barcelone, Jean-Clairu Todibou, uskoro 20-godišnjem Francuzu koji je na Camp Nou stigao u siječnju ove godine.

Blaugrana ga je platila tek milijun eura (prema Transfermarktu), ali on se nije pretjerano naigrao u jakoj konkurenciji španjolskog prvaka. Iz tog razloga nije ni čudno što je mladi Todibo pristao na uvjete suradnje s Milanom i želja mu je dobiti iskustvo igranja u Serie A, prenosi Calciomercato.

Milan i igrač su dogovorili svoje uvjete suradnje, sada je na redu da se dva kluba dogovore oko odštete. Rossoneri su već započeli pregovore s Kataloncima, a čini se kako bi se posao ubrzo mogao zgotoviti, s tim da Barcelona inzistira na klauzuli o ponovnom otkupu u tom ugovoru.

Vrijednost Todiboa vrti se između 20 i 25 milijuna eura pišu Talijani, ali tvrde kako bi ga mogli dobiti na posudbu uz opciju otkupa za cijenu gotovo dvostruko manju od spomenute.

Jedino što bi ga moglo spriječiti od potpisa za Milan jest to da klub sa San Sira nekako slomi Juventus i dovede Meriha Demirala. Međutim, to je praktički nemoguće jer je Stara dama izričito rekla kako ne planira pustiti turskog reprezentativca.

 

 

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jean-Clair TodiboPaolo MaldiniZvonimir Boban

Ostale Vijesti