Li Bo/XinHua/PIXSELL
Li Bo/XinHua/PIXSELL

Bivši 'sin vjetra' Hajduka: "Zvao me HNS"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.12.20. | 18:38

Potvrdio je sve u razgovoru za domaće medije.

Nekadašnji brzanac Hajduka, koji već pet godina za svoj kruh zarađuje trčeći, asistirajući i zabijajući u kineskoj prvoj ligi, uskoro bi mogao ostvariti svoje snove.

Jean Evrard Kouassi, koji je jedan od rijetkih akvizicija splitskog kluba koji je u klub stigao kao potpunu anonimac i nakon nekoliko sezona ostvario unosan inozemni transfer, uskoro bi trebao debitirati u reprezentaciji Obale Slonovače.

Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna, ali izgleda kako je u Kini dodatno napredovao kao igrač čime je zaradio poziv u reprezentaciju svoje zemlje. Zanimljivo, prije Obale Slonovače, njegove su usluge bile zanimljive dvama drugim savezima - hrvatskom i kineskom.

U razgovoru za medije iz svoje domovine, Kouassi je otkrio kako ga je 2013. godine zvao HNS, a ista stvar dogodila mu se i lani. Ali, nije ponovno uputio Hrvatski nogometni savez, već kineski. Ipak, ni jedan, ni drugi poziv nije nešto što je Kouassija previše zanimalo, jer njegova je životna želja oduvijek bila ta da igra u dresu svoje Obale Slonovače.

Zanimljivo, Kouassi već dobio poziv Obale Slonovače za utakmicu protiv Madagaskara, ali ga njegov sadašnji klub Wuhan nije pustio iz Kine zbog pandemije koronavirusa.



Tagovi

Jean KouassiHajdukHNS

Ostale Vijesti