Bivši Rebićev suigrač tužio majku zbog krađe njegovih dresova

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.19. | 16:04

Uskoro će na sudsko ročište.

Gotovo nevjerojatna vijest stiže iz Njemačke.

Za malo manje od deset dana, točnije 27. rujna, nogometaš Eintrachta iz Frankfurta morat će otići na jedno sudsko ročište. Razlog je poprilično bizaran. Danny da Costa, desni bek lanjskog polufinalista Eurolige, tuži vlastitu majku zato što mu ona ne želi vratiti njegove dresove iz djetinjstva.

Dojučerašnji suigrač Ante Rebića potražuje natrag šest svojih dresova, uglavnom iz mladalačkog dijela karijere. Sada sa 26 godina na leđima poželio ih je nazad, ali njegova majka smatra da ih joj je on trajno dao. Očito se vodi onom „što se pokloni, ne traži se nazad“, pa makar i kada ti to traži rođeno dijete.

U pitanju su - između ostalih - dresovi s utakmica poput finala prvenstva Njemačke U17, prvi nastup u Europskoj ligi dok je igrao za Leverkusen, debitantski dres iz Bundeslige protiv Bayerna 2011. godine i nastup za mladu reprezentaciju Njemačke 2013.

Međutim, kako piše njemački Bild, dresovi su samo 'vrh sante leda' u lošem odnosu Dannya i njegove obitelji. Otkad su se otac (diplomat iz Angole) i majka porijeklom iz Konga, rastavili, Danny uzdržava majku i dvije mlađe sestre. Financira njihovo obrazovanje (studiranje) i plaća im najamninu kuće u kojoj žive. Nadalje, piše isti izvor, dresovi su samo simboličan raskid takvog odnosa.

Iako je Danny o majci govorio biranim riječima prije samo godinu dana za iste njemačke novine, čini se da se njihov odnos poprilično promijenio.

Majka i sin imaju devet dana da se dogovore, u suprotnom će sud u Kolnu morati donijeti odluku gdje završavaju dresovi.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Danny da Costa

Ostale Vijesti