Bivši napadač Splita se pridružio Samuelu Eduoku

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 15:29

Ubojiti tandem bivših stanovnika grada pod Marjanom.

Nekadašnji napadača Splita 30-godišnji Sokol Cikalleshi novi je igrač Konyaspora gdje bi trebao tvoriti ubojiti tandem sa Samuelom Eduokom.

Albanski napadač je 2014. godine stigao na Park mladeži i u jednoj sezoni odigrao 32 utakmice, zabio 10 golova te izborio transfer u Basaksehir za 1,8 milijuna eura. Od tad je stanovnik Turske te je nosio dresove nekolicine tamošnjih prvoligaša, a posljednjih godinu i pol bio je član Akhisarspora.

Trenutna tržišna vrijednost Cikalleshija po Transfermarktu iznosi 700 tisuća eura, a iako je potpisao ugovor s novim klubom do ljeta 2022. godine još nije poznat iznos koji su platili bivšem klubu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Sokol CikalleshiSamuel Emem EduokRNK Splittransferi

Ostale Vijesti