Bivši napadač Dinama umjesto prvaka BiH izabrao Krakow

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.07.20. | 15:35

Navodno je bio na korak do potpisa sa Sarajevom, ali je zapelo na financijama...

 

Bivšeg napadača Dinama Fatosa Beqiraja posljednjih dana se povezivalo sa Sarajevom, no prema pisanju poljskih medija dogodio se preokret te bi Crnogorac trebao postati igrač Wilse iz Krakowa.

Tamošnji mediji prenose kako bi Beqiraj danas trebao stići na liječnički pregled nakon čega se očekuje potpis ugovora.

Navodno je crnogorski napadač pred upravu Sarajeva postavio nerealne financijske uvijete koji oni nisu mogli ispoštovati.

Crnogorski napadač rekorder je svoje zemlje u nastupima za nacionalnu vrstu, do sad je upisao 68 nastupa i zabio 10 golova. U dosadašnjoj karijeri je nosio dresove KF Shqiponja, KF Bese, Budućnosti, Yataija, Mechelena, a nastupao je i za čak tri Dinama, Zagreb, Moskva i Minsk.

Trenutna vrijednost 32-godišnjeg napadača po Transfermarktu iznosi 400 tisuća eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Slavko Midzor/Pixsell)

 

 


Tagovi

Fatos Bećiraj

Ostale Vijesti