Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL

Bivši napadač Dinama potpisao za vodeću momčad Prve lige Srbije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.01.22. | 08:00

Stasiti Afrikanac je prvi dio sezone proveo u Crnoj Gori

Badara Badji se vratio u Srbiju. 27-godišnji Senegalac je novi/stari igrač FK Inđije, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno dogovorio sporazumni raskid ugovora s crnogorskim Mornarom.

Badji je u Dinamo došao u ljeto 2014. godine iz Gane. Senegalac nikada nije dočekao nastup u prvoj momčadi Dinama, dok je za drugu momčad u 2. HNL skupio 28 nastupa i šest pogodaka. Prije Crne Gore (sedam nastupa, jedan pogodak) igrao je u Premijer ligi BiH, ali ni tamo nije bio naročito precizan budući da je u dresu Zvijezde 09 i Tuzla Cityja skupio tek četiri pogotka u 43 nastupa.

Senegalac se vraća u Inđiju, klub čije je boje branio u sezoni 18/19. Tad je Inđija bila član Superlige, dok su danas vodeća momčad Prve lige Srbije (drugi rang natjecanja). Nakon prvog dijela sezone Inđija je skupila 46 bodova, a drugoplasiranoj Mladosti iz Novog Sada bježe pet bodova.

Stasiti napadač dolazi u klub kao zamjena za Milana Vidakova koji se nakon prvog dijela sezone vratio u Vojvodinu odakle je bio na posudbi


Tagovi

Badara BadjiBadara BadjiSrbijaDinamo II

Ostale Vijesti