Bivši igrač Sportinga i Chelsea završio u zatvoru zbog posjedovanja droge

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 09:24

A nekada davno je Cristiano Ronaldo za njega govorio kako ga čeka velika karijera...

Jedan od tih ogromnih talenata kojem su predviđali veliku karijeru zove se Fabio Paim. Ovaj 31-godišnjak igra na poziciji desnog veznog, a svoju karijeru započeo je u portugalskom velikanu Sportingu.

Svi su mislili da se ispred ovog mladića nalazi ogromna i uspješna budućnost, a za njega je čak i Cristiano Ronaldo jednom prilikom rekao kako je ovaj veznjak bolji od njega.

Real Madrid, Barcelona i Manchester United bili su zainteresirani za dovođenjem ovog veznjaka, ali on se odlučio na odlazak u Chelsea. Nakon šest mjeseci vratio se iz Londona i – to bi bilo to. Njegova karijera nakon toga otišla je dijametralno suprotno od svega što mu se predviđalo, a koliko je nisko pao pokazuje i činjenica da je igrao u neatraktivnim nogometnim zemljama kao što su Malta, Katar i Litva, a posljednji angažman imao je u portugalskom trećeligašu.

Ono čime je zaslužio da se spominje u medijima diljem svijeta nije neki genijalni potez, već činjenica kako bi njegov novi klub mogao biti NK Iza rešetaka.

Naime, Paim je nedavno uhićen sa 12 grama kokaina te mu prijeti zatvorska kazna u trajanju između tri do pet godina.

Za kraj dodajemo kako je u karijeri promijenio čak 19 klubova, a San Pedro Cova prema svemu sudeći bio je posljednji. Tipična „što bi bilo, kad bi bilo“ priča…

(foto:Reuters, screnshoot youtube)


Tagovi

Fabio PaimSportingChelseaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti