Bivši igrač Dinama pojačava prvaka BiH-a

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.07.20. | 09:38

Na Koševo stiže kao slobodan igrač.

Prema pisanju crnogorskog medija Vijesti.me nekadašnji napadač zagrebačkog Dinama Fatos Beqiraj od slijedeće sezone bi trebao nositi dres aktualnog prvaka BiH Sarajeva.

Beqiraju je istekao ugovor s izraelskim Maccabijem te bi na Koševo stigao kao slobodan igrač, a prema pisanju tamošnjih medija za novi klub bi trebao potpisati danas.

Crnogorski napadač rekorder je svoje zemlje u nastupima za nacionalnu vrstu, do sad je upisao 68 nastupa i zabio 10 golova. U dosadašnjoj karijeri je nosio dresove KF Shqiponja, KF Bese, Budućnosti, Yataija, Mechelena, a nastupao je i za čak tri Dinama, Zagreb, Moskva i Minsk.

Trenutna vrijednost 32-godišnjeg napadača po Transfermarktu iznosi 400 tisuća eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Slavko Midzor/Pixsell)

 


Tagovi

SarajevoFatos Bećiraj

Ostale Vijesti