Bivši hajdukovac i povremeni reprezentativac na meti čak četiri bundesligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.08.20. | 08:13

Odlična sezona nije prošla ispod radara.

Fran Tudor je u siječnju kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s Hajdukom, potpisao dvogodišnji ugovor sa poljskim Rakowom, no najvjerojatnije ga neće odraditi do kraja.

Povremeni reprezentativac je za poljski klub do sad odigrao 16 utakmica, zabio jedan gol i upisao četiri asistencije te privukao pažnju na sebe mnogih klubova, ponajprije iz Bundeslige.

Union Berlin ga želi dovesti jer na toj poziciji imaju samo Christophera Trimmera, veterana koji je s 33. godine na leđima ušao u zadnju godinu ugovora. No, osim njih pojavila se informacija kako bi ga u svojim redovima želio vidjeti i novi-stari bundesligaš Stuttgart, kao i još dva za sad nepoznata kluba iz zapadne Njemačke.

Fran Tudor trenutno po Transfermarktu vrijedi 400 tisuća eura pa iako ima dvogodišnji ugovor 24-godišnjak ne bi trebao biti preskup te bi ga uskoro mogli vidjeti na najvišoj nogometnoj pozornici.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Igor Soban/Pixsell)

 

 


Tagovi

Fran Tudor

Ostale Vijesti