Bilić pronašao napadača u Francuskoj! Bivšeg amatera i igrača futsala!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.07.16. | 15:21

Napadač Toulousea Wissam Ben Yedder je navodno na meti West Hama i Slaven Bilića.

Prema pisanju 'The Mirrora', West Ham će trebati platiti nešto manje od deset milijuna eura za dovođenje napadača Toulousea, Wissam Ben Yeddera ovog ljeta.

'Ćekićari' u ovom prijelaznom roku nisu imali previše sreće s pokušajima dovođenja vrhunskog napadača, a još uvijek čekaju na odgovor iz Milana oko njihovog napadača Carlosa Bacce. S obzirom da Kolumbijac nije previše siguran u dolazak u West Hama, menadžer Slaven Bilić je morao potražiti alternativu, a pronašao ju je u Francuskoj.

Wissam Ben Yedder je posljednjih sezona bilježio dobre nastupe u francuskoj Ligue 1.

25-godišnjak je bio amater i igrač futsala prije nego što je 2010. godine preselio u Toulouse i brzo se prometnuo u pravu zvijezdu. U posljednje četiri sezone je zabio 70 golova za francusku momčad.

Iako se Toulouse borio za ostanak prošle sezone, Ben Yedder je postigao 23 pogotka i skrenuo je pažnju na sebe u ovom prijelaznom roku, a West Ham ga želi dovesti.

Navodi se kako su ga Francuzi, s obzirom da mu je ostalo za odraditi još godinu dana ugovora, spremni pustiti za iznos od nešto manje od deset milijuna eura, što se uklapa u West Hamov budžet.

Ben Yedder ima sjajne tehničke vještine i smatra se dobrim pojačanjem za Bilićevu momčad, posebice ako propadne posao s Baccom.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićWissam Ben Yedder

Ostale Vijesti