Action Images/Ed Sykes
Action Images/Ed Sykes

Bilić nakon šokantnog poraza: “Sudac je ključne odluke donio protiv nas, ali bili smo jadni, nismo dobro igrali”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.12.22. | 09:00

Watford je od 38. minute igrao s čovjekom manje, a pri 0:0 mu nije dosuđen kazneni udarac

Watford Slavena Bilića poražen je u ponedjeljak iza podneva na svom stadionu u utakmici 24. kola Championshipa od Millwalla 0:2. Uz deset pobjeda te po sedam remija i poraza, Watford se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice i u borbi za ulazak u Premier ligu, no hrvatski trener priznaje da mu je momčad u utakmici izgledala nedopustivo loše.

Gosti su poveli golom Andreasa Voglsammera u 22. minuti, a onda su Stršljenovi u 38. minuti ostali bez igrača nakon što je Hassane Kamara dobio izravni crveni karton. Konačnih 2:0 u 83. minuti postavio je Zian Felmming.

"Jako sam razočaran. Teško je objasniti zašto smo ovako igrali jer je sve bilo dobro poslije Huddersfielda, a iza nas je tjedan dana sjajnog treninga u kojem su igrači radili sve što je od njih traženo. Pripremili smo se za Millwall, njihovu snagu i duge lopte, ali bili smo jadni od samog početka. Nismo imali loptu i loše smo se dodavali", rekao je Bilić u uvodu analize poraza pred medijima pa dodao:

"Crveni karton koji smo dobili je opravdan, tako se ne smije reagirati. Da, srušio ga je, ali umjesto da padne, on je napravio najgoru moguću stvar. Bio je isprovociran, ali u nogometu stalno postoje provokacije. Rekao sam mu na poluvremenu da je to bilo nedopustivo. Teško je s 10 igrača igrati protiv njih 11."

Bilić je na kraju priznao kako smatra da je za njegovu momčad kod rezultata 0:0 trebao biti dosuđen kazneni udarac:

"Kod 0:0 to može sve promijeniti. Ključne odluke donesene su protiv nas. To je točno, ali moramo priznati i da nismo odigrali dobro. Ja ću prvi priznati da smo bili jadni. Ne smijemo biti ovako jadni", poručio je hrvatski strateg.

Sljedeću utakmicu Watford igra već u petak u gostima kod Swansea Cityja, a nakon Nove godine, u ponedjeljak 2. siječnja gostuje u Norwichu. (nl)



Tagovi

Slaven BilićWatfordMillwallChampionship

Ostale Vijesti