Belgijac odlaskom sa Stamford Bridgea otvara mjesto sunarodnjaku

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.05.20. | 16:34

Chelsea polako slaže igračku križaljku za narednu sezonu.

Michy Batshuayi po svemu sudeći broji zadnje dane u dresu Chelseaja, a prema pisanju Otočkih medija kao nova destinacija se spominje gradski rival West Ham.

Belgijski napadač na Stamford Bridge je stigao u ljeto 2016. godine iz Marseillea u transferu vrijednom 39 milijuna eura, no većinu vremena je proveo po raznim posudbama. Iako je za Chelsea upisao 77 nastupa i zabio 25 golova, ipak nije opravdao uloženi novac.

Batshuayi je i ove sezone van planova trenera Lamparda, a dokaz tome je samo 224 minute u Premier ligi i to u 17 nastupa. Međutim, ukoliko ga se Bluesi žele riješiti morat će spustiti odštetni zahtjev od 40 milijuna eura, jer će to teško  itko platiti, a pogotovo ne West Ham.

Navodno, Chelsea prodajom želi osloboditi mjesto za dolazak njegovog sunarodnjaka iz Napolija Driesa Mertensa, kojem istječe ugovor na kraju sezone. Također, sve su glasnije priče o dolasku Girouda u Inter pa bi u tom slučaju Tammy Abraham i eventualno novopridošli Mertens bili jedine napadačke uzdanice kluba. Naravno, da su i u klubu toga svjesni pa možemo očekivati još koje pojačanje u ofenzivnoj liniji.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Michy BatshuayiDries Mertens

Ostale Vijesti