BATE nastavlja prodavati ugled, najlošiji ulazak u sezonu bjeloruskog giganta

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.03.20. | 17:15

FC Minsk pobjedom u gradskom derbiju ostao sam na vrhu Vysshayje.

BATE Borisov je u drugom kolu bjeloruske Vysshaya lige gostovao kod Slavije Mozyr te upisao i drugi poraz rezultatom 2:1.

Domaćini su utakmicu otvorili izravnim udarcem iz kornera Pantije u 6. Minuti, no gostujući vratar je uz dosta problema otklonio opasnost. BATE je s druge strane prvu svoju pravu priliku pretvorio u pogodak, Willumsson je sjajno ušao u kazneni prostor s desne strane i fenomenalnim udarcem u suprotne rašlje pogodio za 0:1.

Gosti su nakon gola nastavili pritiskati domaćine, dok se Slavija orijentirala na protuudare. Redale su se prilike ispred domaćeg gola, Saroka je u 13. minuti pokušao petom skrenuti ubačaj, no Baranosvski je bio spreman. Nakon njega svoj udarac je isprobao i kapetan Stasevich, ali domaći vratar ponovno izlazi kao pobjednik.

Kazna za promašaje gostiju uslijedila je u 32. minuti kad je gostujući vratar Chichkan loše reagirao na udarac Pantije te odbio loptu na nogu Melnikova koji vraća stvari na početak.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju domaćini i već u 48. minuti dolaze do preokreta. Ponovno je Melnikov sjajno ispratio situaciju u kaznenom prostoru te s pet metara sretno i spretno prebacio gostujućeg vratara Chichkana kojem i ovaj gol ide na dušu.

Do kraja susreta smo vidjeli još par prilika s obje strane, no rezultat se nije mijenjao te su domaćini upisali prvu pobjedu sezone.

U trećoj utakmici dana gledali smo derbi Minska u kojem je istoimeni domaćin pobijedio Dinamo rezultatom 3:2. FC Minsk je dominirao prvim dijelom u kojem je napunio mrežu gostujućeg vratara s tri komada. Već u prvoj minuti Khvashchinskiy dovodi domaćine u vodstvo, a na samom kraju prvo u 41. Chagovets povećava na 2:0, da bi u 45. minuti Gribovski postavio velikih 3:0.

Gosti su se u drugom dijelu konsolidirali, ali u 58. Minuti ostaju s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Goropevsek. Međutim, bez obzira na hendikep Dinamo u 77. Minuti golom Shikavke iz kaznenog udarca smanjuje na 3:1, da bi samo tri minute kasnije Bakhar svojim golom za 3:2 vratio utakmicu u neizvjesnost. Međutim, domaćini su se ipak do kraja uspjeli obraniti s igračem više te upisati i drugu pobjedu na startu prvenstva.

 Posljednju utakmicu dana odigrali su Gorodeja i Soligorsk, u kojoj su gosti slavili rezultatom 0:2.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti