Bartomeu otkrio koje su transfer želje Luisa Enriquea

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.07.15. | 13:02

Barcelona se priprema za predsjedničke izbore pa sve odluke donosi privremeni Upravni odbor.

Aktualni predsjednik katalonskog kluba i jedan od kandidata za sljedeći mandat, Josep Maria Bartomeu, za radijsku postaju Cadena SER je rekao koje su bile Luisa Enriquea u ljetnom prijelaznom roku.

Trenerovi prioriteti su bili Aleix Vidal i Arda Turan. Vidala smo doveli, a privremeni Upravni odbor treba napraviti sve kako bi što prije potpisali Ardu Turana kako bi se od početka priprema uklopio u momčad. Kada smo predavali vlast, u klub smo ostavili sve potrebne informacije. Ja trenutno nisam u kontaktu s njima, ali nadam se da će sve uskoro biti završeno, a odredili smo da cijena bude manja od 35 milijuna eura“, rekao je Bartomeu.

U međuvremenu je drugi predsjednički kandidat, Joan Laporta, izjavio kako se privremena vlast u klubu ne bi trebala miješati u transfere.

Arda Turan je odličan igrač i meni se osobno jako sviđa, ali nikakav transfer se ne bi trebao dogoditi do 19. srpnja kada se odvijaju izbori“, rekao je Laporta, ali izgleda kako Atlético i turski nogometaš ne žele čekati taj datum. U redu za njegove usluge ionako čekaju Chelsea i Manchester United.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luis EnriqueArda TuranAleix VidalJosep Maria BartomeuJoan Laporta

Ostale Vijesti