Barcelona u jednom danu dogovorila dva pojačanja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.01.19. | 19:13

Slaže se momčad za sljedeću sezonu.

Dugo se špekuliralo tko bi mogao doći na Camp Nou, a onda je Barcelona u jednom danu dogovorila dva pojačanja. Mediji diljem Europe pišu kako je katalonski klub dogovorio dolazak Adriena Rabiota i Jean-Claira Todiba.

Rabiot je puno zvučnije pojačanje. Ovaj 23-godišnji francuski veznjak odbio je potpisati novi ugovor s PSG-om, a kako mu aktualni istječe u ljeto 2019. od Nove godine mu je dozvoljeno pregovarati s drugim klubovima. U Parizu je premješten u drugu momčad, nedavno je odbio Tottenham, a sada novinari Sky Sportsa javljaju kako je Rabiot dogovorio sve uvjete s Barcelonom. Na ljeto će povremeni francuski reprezentativac otići u Barcelonu gdje bi trebao zarađivati 10 milijuna eura po sezoni.

I Todibo će u Barcelonu kao slobodan igrač. Ovaj 19-godišnji stoper oduševio je svojim igrama u Toulouseu, a svojim igrama je zaintrigirao čelnike Juventusa, Manchester Cityja i Barcelone. Španjolski mediji pišu kako se na kraju Todibo odlučio za katalonski klub, a postoje tri opcije oko transfera – prva je da će doći kao slobodan igrač na kraju sezone i pokušati se izboriti za mjesto u prvoj momčadi Barcelone, druga da će ga Katalonci već sada otkupiti i dovesti na Camp Nou, a treća, ona najizglednija, da će dogovoriti uvjete s Barcelonom koja bi ga onda ostavila još jednu sezonu na posudbi u Toulouseu.

(Foto: Reuters)


Tagovi

nogometni transferitransferiprijelazni rokJean-Clair TodiboAdrien Rabiot

Ostale Vijesti