Germania
Germania

Autor jednog od pogodaka sezone: "Nisam to prije pokušavao, ali vidio sam da je golman vani i odlučio opaliti"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.10.23. | 17:23

Bio je to navođeni projektil sa 70 metara udaljenosti...

Malotko je danas na stadionu Rudeša očekivao da će svjedočiti potezu sezone. Osobito ako se uzme u obzir nedavna utakmica Rudeša i Slaven Belupa koja je imala učinak snažne pilule za spavanje, a uzbuđenje se moralo tražiti u brojanju navijača koji su pristigli u Kranjčevićevu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovog puta, ambijent je bio sasvim drugačiji, a i u utakmica je bila kudikamo sadržajnija. Do 19. minute Zagrepčani i Koprivničani su već razmijenili pogotke, Rudeš je poveo u drugom dijelu, a onda je za 3-1 pobjedu zapečatio Tomislav Srbljinović, inače bivši igrač Slavena.

Veznjak je primio loptu poludesno na svojoj polovici, dignuo je glavu, uočio da je vratar Čović na rubu kaznenog prostora i onda ga u savršenom luku prebacio za majstoriju sezone. Bio je to navođeni projektil sa 70 metara udaljenosti...

Rođeni Križevčanin, a čija braća Mihael i Krunoslav igraju u križevačkom Radniku koji sutra igra protiv Gorice, može se pohvaliti pogotkom kakav nisu zabijale niti puno, puno ozbiljnije i poznatije nogometne njuške. Brojni nogometaši maštaju zabiti takav pogodak, pa čak i na treningu, a kamoli na jednoj natjecateljskoj utakmici. 23.godišnjem Srbljinoviću je to pošlo za nogom u osmini finala Kupa.

„Vidio sam golmana da je izašao, opalio sam i fala Bogu ušla je. Danas meni, sutra nadam se nekom drugom. Meni je bitnije da je momčad pobijedila, a manje je bitno tko je zabio”.

Jeste li to već pokušavali prije napraviti?

„Nisam, ali imam osjećaj za to kada je golman vani i eto, sada mi se otvorila prilika i pozicija da mogu zabiti i to sam uspio”.

Rudeš je konačno stigao do pobjede...

„Haha, da, konačno smo slavili i iskreno mislim da smo i ranije mogli doći do pobjede. Ali idemo sada graditi na ovoj pobjedi da osiguramo ostanak u HNL-u koji nam je najbitniji. Svaka pobjeda je jednako bitna, ali nama bi se prvom pobjedom u HNLu moglo sve otvoriti”.

Slijedi Hajduk, no Srbljinovića neće biti na toj utakmici zbog kartona.

„Mene nema, ali svi ostali su ovdje. Znamo što nas čeka, puni Poljud. Ali idemo dolje odigrati dobru utakmicu pa zašto ne i dolje pobijediti”, podvukao je veznjak Rudeša.



Tagovi

Tomislav SrbljinovićNK RudešSlaven Belupo

Ostale Vijesti