Atalanta ponovno preuzela drugo mjesto, igrali Pašalić i Šutalo (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 21:44

Igrač koji je u nastavku igre ušao umjesto hrvatskog veznjaka postigao je jedini pogodak na utakmici.

Iako je u prvih 45 minuta Atalanta bila bolja, prvu veću priliku imali su gosti. Soriano je lijepo odapeo iz daljine, ali njegov udarac Gollini jako lijepo brani.

Prvu pravu priliku domaćina vidjeli smo u 29. minuti, a zaprijetio je Pašalić. Hrvatski veznjak pravovremeno je utrčao na jedno dubinsko proigravanje, našao se u dobroj poziciji za postizanjem pogotka, ali njegov udarac iz blizine ide ravno u Skorupskog.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu kod domaćina imao je Barrow, ali njegov pokušaj iz slobodnog udarca zaustavila je greda. Dogodilo se to u 39. minuti.

U nastavku, situacija na terenu nije se pretjerano promijenila. Domaćin je bio bolji, iako je intezitet malo pao.

Ipak, domaćin stiže do vodstva u 63. minuti.

Gosti su pogriješili na svojoj polovici, ubačaj s desne strane prihvaća Zapata koji vidi na povratnoj lopti Muriela, prosljeđuje loptu do Kolumbijca koji potom s 15-ak metara silovito gađa i pogađa za vodstvo svoje momčadi – 1:0

 

 

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a s ovom pobjedom Atalanta je ponovno stigla do drugog mjesta te sada imaju dva boda više (ali i utakmicu više) od trećeplasiranog Intera.

Dodajemo kako je Mario Pašalić odigrao prvih 45 minuta kod domaćina, dok je Boško Šutalo u igru ušao u 80. minuti umjesto Palomina.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Boško ŠutaloMario Pašalić

Ostale Vijesti