Antonio iz rukava izvukao poker golova i poslao Kanarince drugu ligu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.07.20. | 16:04

Fantastična predstava krilnog napadača Čekićara.

West Ham je na gostovanju kod Norwicha slavio s visokih 0:4, a sve pogotke londonske momčadi postigao je fantastični Michail Antonio (11', 45', 54', 74').

Norwich je tokom cijele utakmice izgledao katastrofalno te će potpuno zasluženo ispasti iz Premier lige. U prvom dijelu sezone Kanarinci su znali doći do dobrog rezultata, a najveći razlog tomu bio je  Teemu Pukki koji je posljednje dvije sezone najbolji klupski strijelac. Nakon što se Finac „ugasio“, igre rezultati Kanarinaca postali su katastrofalni, a današnji poraz im je čak sedmi u nizu. Jednako tako vlja naglasiti kako udarna igla domaćeg sastava nije zabila pogodak već 11 utakmica, a posljednji put kad je Finac zatresao mrežu dogodilo se u porazu njegove momčadi protiv Tottenhama (1:2) što se dogodilo krajem siječnja ove godine.

No, vratimo se mi West Hamu.

Gosti su odigrali sjajnu utakmicu. Bili su konkretni, imali su još nekoliko izvrsnih prilika za postizanje pogotka te su u svakom segmentu igre u potpunosti izdominirali domaćina.

Antonio je zabio dva pogotka u oba poluvremena, a ne treba ni govoriti kako to nikada prije u svojoj profesionalnoj karijeri nije uspio napraviti.

Iako West Ham nije matematički osigurao ostanak u ligi, s ovom pobjedom napravili su veliki korak prema svojem konačnom cilju.

U drugoj utakmici u ovom ranijem terminu (13:30) Watford je na domaćem terenu slavio protiv Newcastlea rezultatom 2:1.

Gosti su poveli u 23. minuti nakon što je Gayle ugurao loptu u mrežu nakon jednog kornera kojeg je izveo Almiron te se s minimalnim vodstvom gostiju otišlo i na predah.

U nastavku – preokret.

Oba pogotka zabio je kapetan Troy Deeney (52', 82') i oba pogotka stigla su nakon udarca s bijele točke.

Watford, koji se također bori za ostanak u ligi, sada je napravio veliki korak k tome da i dogodine budu dio Premier lige.

Do kraja današnjeg dana očekuju nas još tri utakmice.

(foto: TIM KEETON - Action Images)

 


Tagovi

Troy DeeneyMichail Antonio

Ostale Vijesti