REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Ancelotti sve dalje od Brazila, ali ne žuri se potpisati novi ugovor s Real Madridom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.12.23. | 10:07

Najtrofeniji nogometni klub svih vremena i najtrofejnija reprezentacija bore se za talijanskog velikana...

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti rekao je da još uvijek ima dovoljno vremena da donese odluku o svom ugovoru s Kraljevskim klubom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ancelottijev ugovor trebao bi isteći na kraju sezone, a bivši predsjednik Brazilskog nogometnog saveza (CBF) Ednaldo Rodrigues, rekao je da je 64-godišnji Talijan najpoželjniji kandidat da zamijeni izbornika Titea, koji je otišao nakon ispadanja Brazila u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Upitan na konferenciji za novinare hoće li mu Real dodijeliti novi ugovor kao božićni dar, Ancelotti je duhovito rekao: "Već sam dobio svoj poklon, a to je da ostanem ovdje kao glavni trener Real Madrida i to je najvažnije.

"Kao što sam rekao, još uvijek imamo vremena razmišljati o produženju ugovora", dodao je Talijan.

"Ali što se tiče darova, moji bi mi igrači sutra mogli dati jedan pobjedom u ovoj utakmici. Ono što najviše želim je dobro završiti ovu godinu pobjedom u ove dvije preostale utakmice, tako da možemo imati miran Božić."

Real, koji je drugi u španjolskom prvenstvu, pokušat će prestići vodeću Gironu pobjedom nad Villarrealom s kojim igra u nedjelju.

(Hina)


Tagovi

Carlo AncelottiBrazilska nogometna reprezentacijaReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti