Ako može Barca, može i Valencia: Na Mestallu stiže stoper Real Madrida

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.02.20. | 11:47

Hitno im je potreban branič.

Kao što je Barcelona dobila dopuštenje za potpis napadača Brathwaitea, tako je i Valencia dobila 'zeleno svjetlo' čelnih ljudi La Lige da dovede zamjenu za ozlijeđenog stopera Ezequela Garaya.

Blaugrani su se ozlijedili Ousmane Dembele i luis Suarez, zbog čega je vodstvo lige odobrilo transfer napadača Brathwaitea na Camp Nou, iznimno unatoč okončanju prijelaznog roka.

Sada je to isto vodstvo omogućilo i Valenciji da kupe stopera zbog ozljede Ezquiela Garaya kojega neće biti na travnjacima do kraja sezone.

Uprava Šišmiša brzo je reagirala te je poslala ponudu Real Madridu za Javija Sancheza, 22-godišnjeg braniča koji je ove sezone odigrao tek jedan susret za Los Blancose, u Kupu kralja, nakon čega je proslijeđen na posudbu u Valladolid.

Kraljevski klub je otvoren za pregovore, a klub s Mestalle ga želi dovesti an posudbu uz opciju otkupa na kraju aktualne sezone. Prema svemu sudeći, piše Marca, Real će ga prodati Valenciji, ali će unijeti klauzulu prema kojoj će ga pod određenim uvjetima moći prvi otkupiti natrag.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Valencia make loan request for Real Madrid centre-back Javi Sánchez on loan at Valladolid. Valencia have submitted a request to Real Madrid for the defender as a replacement for the injured Eziquiel Garay who is out for the rest of the season. [<a href="https://twitter.com/diarioas?ref_src=twsrc%5Etfw">@diarioas</a>] <a href="https://t.co/yXunb4Tvtp">pic.twitter.com/yXunb4Tvtp</a></p>&mdash; Infinite Madrid (@InfiniteMadrid) <a href="https://twitter.com/InfiniteMadrid/status/1231113869088653312?ref_src=twsrc%5Etfw">February 22, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Javi Sanchez

Ostale Vijesti