Zvijezda Eurolige u idealnu petorku uvrstila Hrvata

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.04.20. | 10:32

Petorka koja bi mogla dominirati Europom.

Jedan od najboljih euroligaških beokova - Malcolm Delaney - gostovao je podcastu Eurohoops’ IG Lockdownu. Iako ga se povezuje s odlaskom u Milano, poručio je kako se i sljedeće sezone vidi u Barceloni. U istoj emisiji, odabrao je i najbolju petorku Eurolige izuzev sebe i svojih suigrača, a u nju je uvrstio i hrvatskog reprezentativca, Krunu Simona.

Prema Delaneyu, najbolju petorku čine Shane Larkin, Mike James, Kruno Simon, Anthony Randolph i Walter Tavares.

Inače, ovog beka pamtimo po vanserijskim partijama u Lokomotiv Kubanu, s kojim je u sezoni 2015/16 osvojio treće mjesto u Euroligi. U Top 16 fazi gostovao je i kod Cedevite, a zagrebačkoj publici podario je maestralnu partiju te je nade sada već ugašenog kluba ugasio s 31 poenom i 8 asistencija. Te je sezone bio drugi strijelac natjecanja.

Nakon toga su uslijedile dvije sezone u Atlanti uz prosjek od 5.7 poena, kao i jednogodišnja avantura u Kini. Ove sezone je u Barceloni odličan, treći je strijelac momčadi u Euroligi, zabija 10.2 poena, ali i dijeli 4.8 asistencija te hvata 2.2 lopte po utakmici. On inače ima ugovor s Blaugranom i za sljedeću sezonu, ali u njemu je klauzula po kojoj do 22. lipnja može postati slobodan igrač.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Malcolm DelaneyKrunoslav SimonHrvatska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti