Vrućina popraćena Grmljavinom: Giannis zaustavljen, još jedna sedma na Zapadu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 08:03

NBA doigravanje u punom je zamahu.

Noćas su odigrane dvije odlične utakmice NBA doigravanja.

U drugom paru polufinala Istoka ostvarilo se ono što su mnogi predviđali. Miami Heat je na krilima odlične forme i momčadske koheziju koje pokazuju u ovoj postsezoni u Orlandu slavili nad favoriziranim Miwaukee Bucksima 115:104 i poveli s 1:0 u seriji.

Jimmy Butler bio je veličanstven sa 40 poena od čega 14 u zadnjoj četvrtini, a odlični Goran Dragić dodao je 27. Kod Bucksa često kritizitani Khris Middleton najviše se istaknuo s 28 koševa, no Giannis Antetokounmpo je imao prilično tihu utakmicu sa 18 ubačaja i jako lošom večeri s linije slobodnih bacanja (4/12). Brook Lopez je dodao 24 koša, no nije bilo dovoljno.

Ovime je Heat potvrdio da su jako nezgodni za Buckse, s obzirom sad da protiv najbolje momčadi lige imaju ukupno 3-1 u sezoni. No u ovom trenutku je jedino bitno da prvi dođu do četiri u seriji.

U još jednoj veoma uzbudljivoj seriji, jednoj od dvije iz prvog kruga koje nisu okončane, Oklahoma City Thunder izborila je sedmu utakmicu u duelu s Houston Rocketsima, nakon što je Houston imao 2-0 i dojam kao da lagano krstati prema drugom krugu. Noćas je sastav Billyja Donovana slavila sa 104:100.

Nesumnjivi vođa na ovom rosteru Chris Paul bio je prvo ime susreta sa 28 koševa od čega je 15 upisao u zadnjoj četvrtini. Danilo Gallinari također je bio odličan s 25 poena, Na drugoj strani James Harden je očekivano predvodio strijelce, imao je 32, dok su Robert Covingzon i Russell Westbrook zabili 18, odnosno 17.

U četvrtak dobit ćemo pobjednika serije, čime će konačno biti poznati svi parovi polufinala obje konferencije.

(foto: USA TODAY Sports)


Tagovi

Milwaukee BucksMiami HeatOklahoma City ThunderHouston Rockets

Ostale Vijesti