Vraća li se prvi revolveraš Eurolige u NBA?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.04.20. | 09:06

Jedan od najboljih šutera Starog kontinenta razmatra opcije za budućnost.

Alexey Shved zasigurno je jedan od najboljih šutera starog kontinenta, košarkaš koji kako bi se reklo posjeduje „lovačku dozvolu“,  ima sve ovlasti i u Euroligi prezentira NBA način igre.

Od 2015. godine nosi dres Khimkija, gdje radi sjajne stvari. Ove sezone do prekida je briljirao i ne bi čudilo da se ponovno okuša u nekoj jačoj sredini. Uprava Khimkija svim silama pokušava nakovoriti Shveda na ostanak, no košarkšak trenutno razmatra i druge opcije, a jedna od njih je i povratak u najjaču košarkašku ligu svijeta NBA.

„Nastavit ćemo pregovore kad vidimo što će biti s Euroligom. Tri glavna kluba u tom natjecanju žele njegove usluge. Međutim, Shved se sjajno osjeća u Khimkiju, voljen je od navijača i trenutno mu je to prioritet“, izjavio je igračev menadžer Obrad Fimić.

„Svake godine zanimanje je veliko. Ne isključujem mogućnost povratka u SAD, pogotovo ukoliko Euroliga bude otkazana, a NBA liga nastavljena“, osvrnuo se Fumić na pitanje povratka preko Bare.

Podsjetimo, Shved je u NBA ligi nastupao od 2012. – 2015. godine, a bio je član Timberwolvesa, 76-ersa, Knicksa i Rocketsa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.                                                          

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Shved

Ostale Vijesti