The Athletic: Jazz je razmatrao trade Goberta i prije incidenta

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.04.20. | 14:09

Podatak koji dodatno katalizira trade glasine oko francuskog centra.

Jedna od najpraćenijih priča NBA lige u vrijeme obustave utakmica uzrokovane pandemijom koronavirusa je ona koja je zapravo follow-up narušenja odnosa između prve dvije zvijezde Utah Jazza, Donovana Mitchella i Rudyja Goberta.

Gobert je bio prvi NBA igrač kojem je potvrđen koronavirus, a dan nakon isto smo saznali i za Mitchella. S obzirom da je francuski centar nekoliko dana prije ironično, u pokušaju duhovitosti, rukama prelazio po kompletnoj tehničkoj opremi u improviziranom prostoru za novinske konferencije, dio javnosti je ovaj potez shvatio iznimno neodgovorno i podrugljivo.

Isto vrijedi i za Donovana Mitchella. Da stvar bude gore, bek je otprije poznat kao svojevrsni hipohondar i čovjek opsjednut čistoćom i odbojnošću prema klicama te netko tko higijeni pridaje naglašenu važnost.

Sve je ovo dovelo do napisa kako je odnos između dva All-Star igrača Jazza došao do točke u kojoj nema nazad, te da će mompčad iz države mormona ''izložiti'' najboljeg obrambenog igrača lige na tržište i učiniti raspoloživim za zamjenu.

Nije dugo prošlo da su krenule mnogobrojne špekulacije oko toga gdje će i gdje bi mogao Gobert, a najnovije informacije daju dodatan ''boost'' vjerovanju kako Francuz neće dočekati novu sezonu u dresu Jazza.

David Aldridge, dugo godina jedan od najutjecajnijih i najinformiranijih NBA novinara, danas član ekipe renomiranog The Athletica, rekao je:

„Još i prije nego su se obojica zarazila koronavirusom su postojala šuškanja o tome da Jazz osluškuje opcije za Goberta. Ne želim reći da su ga se htjeli riješiti ili aktivno tražili ponude, ali da je svakako djelovalo kako je dostupniji nego bi se očekivalo za najboljeg defenzivnog igrača lige. Ne bi me iznenadilo da ode iz Jazza.“

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I&#39;m LIVE with your NBA and D.C. sports questions now, in <a href="https://twitter.com/TheAthleticDC?ref_src=twsrc%5Etfw">@TheAthleticDC</a> and <a href="https://twitter.com/TheAthleticNBA?ref_src=twsrc%5Etfw">@TheAthleticNBA</a>: <a href="https://t.co/CuFnOINWka">https://t.co/CuFnOINWka</a></p>&mdash; David Aldridge (@davidaldridgedc) <a href="https://twitter.com/davidaldridgedc/status/1252266453711171587?ref_src=twsrc%5Etfw">April 20, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Rudy GobertUtah JazzNBA tradeoviDonovan Mitchellkoronavirus

Ostale Vijesti