Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports
Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Sin LeBrona Jamesa doživio srčani zastoj na treningu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.07.23. | 18:30

Uznemirujuće vijesti iz SAD-a.

Sin jedne od najvećih NBA zvijezda LeBrona Jamesa (38), Bronny James (18) doživio je srčani zastoj na treningu, međutim, sad je stabilno i nije na intenzivnoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Američki mediji su objavili kako je LeBron Raymone "Bronny" James Jr. (18) tijekom treninga na University of Southern California (USC) doživio srčani zastoj nakon čega je bez svijesti prevezen u bolnicu. Međutim, sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi.

"Bronny James je tijekom treninga doživio srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspjelo Bronnyja odvesti u bolnicu. Sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi. Molimo za poštovanje i privatnost obitelji James i obavijestit ćemo medije kada bude više informacija," poručio je glasnogovornik obitelji James za TMZ Sports.

"LeBron i Savannah žele javno izraziti najdublju zahvalnost medicinskom i atletskom osoblju USC-a za njihov nevjerojatan rad i predanost sigurnosti svojih sportaša", stoji u priopćenju.

Bronny, Jamesov najstariji sin, nalazi se na prvoj godini USC-a. U listopadu navršava 19 godina, kada će ispuniti uvjete za novačenje za NBA ligu 2024.

Zvijezda Lakersa i najbolji strijelac NBA lige svih vremena, ranije je rekao kako se nada da će u NBA ligi zaigrati u istoj momčadi uz sina Bronnyja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

LeBron JamesBronny JamesNBA

Ostale Vijesti