Bane T. Stojanovic/ATAImages , Pixsell
Bane T. Stojanovic/ATAImages , Pixsell

Senzacija u Beogradu: Zadar bacio Crvenu zvezdu na koljena i ostvario veliku pobjedu u ludoj završnici!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.11.22. | 20:06

Drežnjak i Ramljak kombinirano su ubacili 42 poena, dok domaćinu nije pomogao ni raspoloženi Vildoza koji je upisao double-double učinak!

Senzacija u Beogradu! Izabranici Danijela Jusupa su u šestom kolu regionlne ABA lige svladali Crvenu zvezdu rezultatom 98:96! Heroj pobjede gostiju bio je Marko Ramljak koji je skupio 20 poena, 7 skokova, 6 asistencija i 3ukradene lopte, a ključne poene na kraju je postigao Lakić s linije slobodnih bacanja.

Bio je ovo prvi poraz srpskog velikana u regionalnoj ABA ligi s kojim su sad na omjeru 4-1, dok je Zadar sada došao do 4-2.

Prvi strijelac Zadarana bio je Jordano s 23 poena, dok je najbolji igrač na susretu bio Marko Ramljak (index vrijednosti 29). Jednako tako valja istaknuti i sjajnu partiju Drežnjaka koji je skupio 22 poena, 6 skokova i 5 asistencija.

Bila je ovo prva pobjeda Zadarna u Beogradu još od 2010. godine, a iako im je u današnjem susretu nedostajao Luka Božić, Jusupova momčad u konačnici je stigla do ogromnog uspjeha.

Zadar je na poluvremenu vodio s 11 razlike, u posljednju četvrtinu ušli su s +9, da bi na kraju uspjeli obraniti svoju prednost i upisati veliku pobjedu protiv beogradskog sastava! (I.A.S.)



Tagovi

KK ZadarKK Crvena zvezdaABA liga

Ostale Vijesti