Marko Prpic/PIXSEL
Marko Prpic/PIXSEL

Repeša: "Vjerujem da možemo dohvatiti playoff"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 19:49

Cibona u subotu igra važnu utakmicu protiv Igokee.

U sklopu pretposljednjeg 25. kola ABA Lige, Cibona će u subotu, 30. ožujka s početkom u 21:00 sat ugostiti u Draženovom domu Igokeu. Važan je to susret za Vukove, jer samo s pobjedom ostaju u utrci za doigravanje regionalne lige u kojoj su još i Split, SC Derby te Borac.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

‘Slijedi nam Igokea, to je ekipa koju poznajemo jako dobro. Igrali smo već ove sezone s njima, makar su tada bili u drugačijem sastavu, imali su nekoliko odlazaka u ekipi. Međutim, i u ovakvom sastavu uspjeli su izboriti plasman u playoff ABA lige što je za sav respekt. Doveli su za nas poznato lice, za poziciju jedinice Gorana Filipovića, znamo koliko je on agresivan, koliko može napraviti problema u pritisku na loptu i koliko posjeduje brzinu u probijanju, na prvom koraku je jako opasan. S obzirom na našu situaciju na ljestvici, još je sve otvoreno i znamo da s potencijalne dvije pobjede imamo šanse za playoff. Moramo vjerovati u to i vjerujem da uz pomoć naših navijača imamo šanse, i da uz njihovu podršku završimo ovu sezonu regionalne lige u što boljem svjetlu,’ rekao je trener KK Cibona, Dino Repeša.

Igokea je sezonu u regionalnoj ligi otvorila na odličan način, ostvarili su devet pobjeda u prvih 11 susreta, ali onda u nastavku sezone u 13 utakmica upisuju samo tri pobjede i čak deset poraza, među kojima je i onaj od Cibone u Laktašima. 

Cibona bi se upravo pobjedom u subotu našla u odličnoj situaciji, na jednu pobjedu od SC Derbyja i Splita s kojima ima 4-0 u međusobnim susretima, i čekala bi završetak kola da se poklope ostali rezultati.

‘Očekuje nas teška utakmica protiv Igokee koja je fizički zahtjevna ekipa, mi dolazimo u dobrom ritmu nakon pobjeda protiv Splita u regionalnoj ligi te Dubrovnika i Dinama u domaćem prvenstvu. Mislim da smo se dobro pripremili, i vjerujem da bodovi ostaju u Zagrebu!’, rekao je Domagoj Proleta u najavi utakmice.

Utakmica je na rasporedu u 21:00 sat u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a ulaznice se mogu nabaviti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

CibonaPremijer ligaPremijer liga košarkaša

Ostale Vijesti