Potvrđeno: Dvije NBA zvijezde preboljele koronavirus!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.03.20. | 18:15

Odlične vijesti!

Podsjećamo, francuski centar Rudy Gobert prvi je u nizu velikih sportskih zvijezda koje su dobile koronavirus, a radi njegovog ne savjesnog ponašanja virus je stigao i do njegovog klupskog kolege i zaštitnog lica Utaha, Donovana Mitchela.

Navodno je radi svega odnos između dvojice košarkaša jako narušen, a Francuzu se zamjeralo što u počecima cijelu situaciju nije nimalo ozbiljno shvaćao te je upravo radi toga što je dirao stvari svojih suigrača isti virus stigao i do njegovog suigrača.

Bilo kako bilo, američki mediji javljaju kako su obojica košarkaša ovaj virus preboljel i kako je sada s njima sve u najboljem redu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Donovan MitchellRudy Gobert

Ostale Vijesti