Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL
Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

Partizan oduševio navijače: Obradović potpisao još dvije godine vjernosti Crno-bijelima

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 15:28

Izvanredna konferencija donijela je lijepe vijesti navijačima beogradskog kluba

Svi navijači Partizana Mozzart Beta oduševljeni su najnovijom informacijom Crno-bijelih: Željko Obradović potpisat će novi ugovor s klubom i obećati mu vjernost u naredne dvije godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iz Humske je u subotu ujutro stigla požurnica predstavnicima medija da se sprema izvanredna konferencija, ali je njen sadržaj ostao pod velom tajne. U međuvremenu se pojavila informacija da je Partizan Mozart Bet dogovorio nastavak suradnje s najtrofejnijim europskim stručnjakom. Ovim povodom okupili su se novinari i čelnici Partizan Mozzart Beta kako bi javno progovorili o svim aktualnostima.

"Gospodin Željko Obradović produžio je ugovor na još dvije sezone. Čestitam Željku i svim igračima Partizana, pred nama je dobar period. Svi znamo što Partizan znači Željku i što Željko znači Partizanu. Odlučili smo se za dvije godine jer mi toliko traje mandat. Može ostati koliko god želi, a verujem da će to biti još dugo, to je velika stvar za naš dalji rast i razvoj, biti stalni član Eurolige", rekao je Mijailović, piše Mozzartsport.

"Tijekom sezone nemam vremena razmišljati o nekim stvarima, program je takav da su utakmice stalno. Bio je taj jedan trenutak prije utakmice kad su skandirali da ću dobiti novi ugovor, kad sam uzeo ploču i pokazao svima da se, što se mene tiče, zahvaljujem i Zoranu Saviću koji danas nije tu jer je i dalje na sastancima i radi sve u korist Partizana sjećam se prošle godine razgovarali smo na sjednici Upravnog odbora, pitao sam Ostoju dvije-tri riječi... Kad prijatelji sjede za istim stolom, privilegija je kad sjediš s ljudima koji imaju isti cilj, a svi volimo Partizan", rekao je Željko Obradović i dodao:

"Pet godina, kada sam igrao ovdje, imao sam poštovanje svugdje gdje sam radio, ali ovo je moj klub, moj grad, moje razmišljanje je da želim ostati sve dok me klub vidi kao pravu osobu, onda ću razmišljati o nekim druge stvari, a ja sam već dovoljno star da razmišljam o nekim stvarima."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićEuroliga

Ostale Vijesti