REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

Leko zavapio: “Ne znamo kad ćemo dobiti plaće, da sam znao da je tako, ne bih dolazio”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 19:12

Teški dani za belgijskog velikana

Hrvatski trener Ivan Leko razgovarao je s medijima uoči dvoboja njegova Standarda s Westerloom koji je na rasporedu u petak, ali nažalost, malo se pričalo o utakmici jer se situacija u klubu i dalje pogoršava. Leko je govorio o potrebama za sljedeću sezonu jer je otkriveno da je momčad stavljena pod još jednu zabranu transfera, a znajući da većina igrača trenutno u momčadi odlazi, rekao je 'treba mi nova momčad'.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Na sastanku nam je rečeno da uprava ne zna kada ćemo primiti plaće", rekao je Leko pa dodao:

“Najteže se podnosi neizvjesnost. Ne samo za nas. Za ovaj klub radi šezdeset do sedamdeset ljudi. I oni također moraju staviti hranu na stol."

Poslao je i poruku vlasnicima kluba:

"Što bih želio poručiti ljudima iz 777 Partnersa? Da su ljudi ovdje tužni. Ne znaju što će budućnost donijeti. Čitamo svašta, ali nitko ne zna što se događa. Svi traže jasnoću. Dobro je da je sezona pri kraju, ali što je s ambicijama za kasnije? Ovo je jako tužna situacija za lijep i velik klub kao što je Standard."

Situacija nije nimalo bezazlena:

“Došao sam ovdje s ambicijom boriti se za europska natjecanja sljedeće sezone. Da su mi rekli da se i sljedeće sezone moram boriti protiv ispadanja, ne bih došao. I ja sam zabrinut, da. Teško je koncentrirati se na ovakav nogomet. Svatko tko kaže drugačije, zavarava se.”

Ipak, zaključio je:

“Pitao sam ima li igrača koji radije ne bi više igrali. Nitko nije digao ruku. Moramo crpiti snagu iz naše časti, našeg ponosa i prekrasnih boja ovog kluba. Da nas nitko poslije ne može nazvati prevarantima. Želimo i dalje davati sve od sebe kako bismo poslije mogli svakoga pogledati ravno u oči."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan LekoStandardStandard Liege

Ostale Vijesti