Omraženi vlasnik Knicksa zaražen koronavirusom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.03.20. | 12:07

Iako je pokazao humanitarno lice, navijači ovu vijest smatraju najboljim događajem za klub od 1973. godine…

Vlasnik NBA franšize New York Kniksa i jedan od najomraženijih ljudi najjače košarkaške lige svijeta Jim Dolan zaražen je koronavirusom, javljaju iz kluba.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The Madison Square Garden Company Executive Chairman and Chief Executive Officer Jim Dolan has tested positive for coronavirus. He has been in self-isolation and is experiencing little to no symptoms. He continues to oversee business operations.</p>&mdash; NY_KnicksPR (@NY_KnicksPR) <a href="https://twitter.com/NY_KnicksPR/status/1244083380695764996?ref_src=twsrc%5Etfw">March 29, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"U samoizolaciji je i ima minimalne simptome te nastavlja nadgledati sve poslovne operacije", objavili su Knicksi u subotu.

Američki milijarder najpoznatiji je kao izvršni predsjednik tvrtke Madison Square Garden CO. koja u svom vlasništvu posjeduje Knickse, kao i NHL momčad Rangerse te Liberty iz WNBA lige. U svijetu sporta ovaj 64-godišnjak ne slovi kao pozitivna osoba, ponajprije zbog toga što su legendarni Knicksi već više od dva desetljeća jedna od najlošijih momčadi lige, a svojim postupcima je otjerao mnoge legende daleko od kluba.

Između ostalih, tako se sukobio sa Charlesom Oakleyjem, kojeg je svojedobno izbacio iz dvorane, prilikom čega je bivši centar završio u pritvoru zbog sukoba sa zaštitarima.

Nedavno se sukobio s najpoznatijim navijačem kluba, redateljem Spikeom Leejom, kojem je zbog kritika oduzeo dugogodišnje privilegije, kao što je ulazak u dvoranu na službenom ulazu za igrače. Internetom je kružila njegova rasprava s navijačem, koji mu je poručio da proda klub, nakon čega mu je Dolan odgovorio da ubuduće uživa pratiti susrete na TV-u te mu doživotno zabranio dolazak u dom Knicksa.

No, Dolan ima i svoju bolju stranu, tako je nedavno izjavio da će tvrtka plaćati radnike najmanje do 3. svibnja, unatoč prekidu natjecanja te je otvorio fond u kojem se nakupilo već 2,3 milijuna dolara. Također sam je donirao milijun dolara za borbu protiv pandemije.

No, te humanitarne stvari će mu ipak proći ispod radara navijača, koji njegovu zarazu na koronu smatraju najboljim događajem za klub od 1973. godine kad su posljednji put bili prvaci.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti