Kim Klement-USA TODAY Sports
Kim Klement-USA TODAY Sports

NBA zvijezda krvarila žuto? "Objasnite to! Što je on - vanzemaljac?" (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 12:29

Bek Detroit Pistonsa Hamidou Diallo bio je igrač odgovoran za razbijanje Osmanova nosa

Košarkaš Cleveland Cavaliersa, Cedi Osman, dobio je udarac laktom u lice u utakmici u nedjelju navečer, a taj je prizor privukao puno pozornosti. Ne zbog samog udarca, koliko zbog krupnog kada su svi primijetili da je makedonsko-turski košarkaš krvario - žuto (?)! Osman se vratio u igru ​​u Little Ceasars Areni nakon što su ga pregledali u svlačionici. Klub još nije komentirao situaciju. Naravno, Twitter je 'izgorio' s forama o ovoj situaciji. NBA Twitter je brzo krenuo s idejom da je Osman sigurno izvanzemaljac ili "gušter " ako mu je krv žuta. Drugi su bili zabrinuti za igračevo zdravlje, tvrdeći da bi boja mogla proizaći iz problema s mozgom, no vjerojatno je samo zbog infekcije sinusa.

Ipak, turski internacionalac će biti pregledan kako bi dobio jasnu informaciju kakvo mu je zdravstveno stanje.

Bek Detroit Pistonsa, Hamidou Diallo, bio je igrač odgovoran za razbijanje Osmanova nosa. Diallo je išao na polaganje, ali se vratio s laktom zamahnutim unatrag i njime zahvatio Osmana. Dok je Osman ležao i krvario, čuo se Donovan Mitchell kako govori da je krv njegovog suigrača žuta. Ostali igrači Cavsa počeli su okruživati ​​Osmana kako bi sami vidjeli žutu krv.

Osman, koji je potvrdio svoju vjeru u vanzemaljce, završio je večer s 10 koševa uz šut 4/8 iz igre u pobjedi Clevelanda nad Detroitom 102:94. Tijekom intervjua za UPROXX-ov DimeMag , Osman je otkrio da voli gledati dokumentarce na Netflixu , posebno o vanzemaljcima.

" Uglavnom volim one o vanzemaljcima ", rekao je Osman. – Nekako, kao, jer vjerujem u njih.



Tagovi

Cleveland CavaliersNBA

Ostale Vijesti