NBA se vraća u virtualnom obliku: Durant, Young, Booker i još 12 igrača izlaze na teren

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.04.20. | 18:56

Devin Booker je glavni favorit.

Zahvaljujući ljudima iz kineskog Wuhana, koji su mislili da je konzumiranje šišmiša dobra ideja, svijet je stao, a s njim i sport. Karantena je na snazi, ali spas stiže s "one strane bare", iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje je NBA liga odlučila animirati ljubitelje najkvalitetnije košarke.

Naime, tamošnje zvijezde odazvale su se pozivu da sudjeluju u turniru i natječu se u popularnoj video-igri NBA 2k20. Ovo natjecanje starta noćas i završit će 12. travnja, a emitirat će se na ESPN-u, pa će poklonici igre pod obručima imati prilike svoje miljenike vidjeti na terenu, makar virtualno, prvi put otkako je NBA suspendirala utakmice 11. ožujka zbog pandemije koronavirusa.

Turnir je također namijenjen da pomogne ljudima u vrijeme globalne pošasti, pošto će pobjednik dobiti 100 tisuća dolara koje će donirati u humanitarne svrhe.

> Pogledajte tečajeve za turnir u NBA2K

Na prvom natjecanju među košarkašima ove vrste naći će se 16 NBA igrača, koji su podijeljeni u nositelje na osnovu njihovog rejtinga. As Brooklyn Netsa Kevin Durant najbolje je rangiran, ali nije favorit za osvajanje turnira. Taj epitet pripada zvezdi Phoenix Sunsa Devinu Bookeru, koji je peti nositelj i koji će se u prvom kolu suočiti sa Denverovim Michaelom Porterom.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

NBAKevin DurantTrae Young

Ostale Vijesti