Monstruozni Dončić novim triple - doubleom nadigrao Giannisa

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.08.20. | 09:14

Solidne partije Zubca i Šarića.

Sinoć i noćas je doigrano pet utakmica najjače košarkaške lige svijeta.

Dallas je nakon produžetaka slomio otpor Milwaukee Bucksa te slavio rezultatom 136:132, uz fenomenalnu partiju Luke Dončića.

Slovenac je ostvario 25 triple – double karijere upisavši 36 koševa, 14 skokova i 19 asistencija. Giannis je pratio Dončića s također 34 ubačaja, 13 skokova i pet blokada, no ne dovoljno za pobjedu.

Phoenix Sunsi su slavili protiv Miami Heata rezultatom 119-112, uz solidnu partiju Darija Šarića. Šibenčanin je ubacio 10 koševa i uhvatio osam lopti za malo manje od 22 minute na terenu. Pobjednike je predvodio Booker s 34 koša, dok je kod poraženih prvo ime susreta bio Robinson s 25 koševa.

L.A. Clippersi su u neizvjesnom susretu slomili otpor Portland Trail Blazersa pobjedivši rezultatom 122:117. Pobjednike je do trijumfa vodio George s 21 košem, dok je naš Ivica Zubac ubacio devet poena uz 12 skokova i četiri asistencije.

Denver Nuggetsi su nakon dva produžetka pobijedili Utah Jazz rezultatom 134:132. Pobjednike je do trijumfa vodio sjajni Nikola Jokić s 30 koševa, 11 skokova i sedam asistencija, dok je kod poraženih najbolji bio Mitchell s 35 ubačaja.

Dodajmo još da je Indiana Pacers pobijedila Los Angeles Lakerse rezultatom 116:111.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Kevin C. Cox/Reuters)

 


Tagovi

Giannis AntetokounmpoIvica ZubacDario ŠarićLuka Dončić

Ostale Vijesti