Rick Osentoski-USA TODAY Sports
Rick Osentoski-USA TODAY Sports

Moguć povratak Bojana Bogdanovića u subotu protiv Clevelanda

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 22:15

Bogdanović je propustio prvih 18 utakmica svoje momčadi u novoj sezoni zbog ozljede mišića potkoljenice

Donedavni kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović mogao bi u subotu imati ovosezonsku premijeru u NBA ligi, kad će Detroit Pistonsi ugostiti Cleveland Cavalierse, objavio je ESPN.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bogdanović je propustio prvih 18 utakmica svoje momčadi u novoj sezoni zbog ozljede mišića potkoljenice, a Pistonsi su bez svog najboljeg strijelca iz prošle sezone, koji je prosječno ubacivao 21,6 koševa, ostvarili tek dvije pobjede i nanizali 15 poraza, što ih čini najlošijom momčadi u ligi.

U noći s četvrtka na petak po srednjoeuropskom vremenu Detroit će gostovati kod New York Knicksa u Madison Square Gardenu, a za tu je utakmicu Bogdanoviću stavljen status "upitan", što je napredak u odnosu na dosadašnje dvoboje uoči kojih nije bio na raspolaganju treneru Montyju Williamsu, jer je bio na listi ozlijeđenih igrača.

Bojan Bogdanović je od sezone 2014./2015. u NBA ligi odigrao 662 utakmice u osnovnom dijelu sezone i još 47 u doigravanju, igrajući za pet momčadi (Brooklyn Netse, Washington Wizardse, Indiana Pacerse, Utah Jazz, Detroit Pistons). U osnovnom dijelu sezone je imao prosjek od 15,6 koševa, 3,6 skokova i 1,7 asistencija, dok mu je prosjek u doigravanju bio 13,7 poena, 4,2 skoka i 1,5 asistencija. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bojan BogdanovićCleveland Cavaliers

Ostale Vijesti