Maccabi potpisao obrambenog specijalista i bivšeg prvaka Eurolige

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.12.19. | 11:49

Izraelci brzom reakcijom oteli beka Fenerbahčeu i Olimpiji Milano.

Šesterostruki prvak Europe izraelski Maccabi je objavio da je potpisao do kraja sezone Aarona Jacksona.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmaccabitlv%2Fposts%2F10156512453721831&width=500" width="500" height="614" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Jackson je raskinuo ugovor s kineskim Zhejiang Guangsha Lionsom te se nakon dvije godine vraća u Europu. Američki bek je na stari kontinent stigao 2009. godine u redove Antalyje, a već godinu poslije bio je član talijanske Virtus Bologne iz koje je prešao u Bilbao.

Odlične partije u baskijskom klubu su mu omogućile transfer u CSKA, gdje se zadržao pet sezona te se s moskovskim klubom popeo na vrh Europe. Uslijed velike konkurencije na bekovskim pozicijama u ruskoj momčadi, Jackson se isprofilirao u sjajnog defenzivca, a njegovih sedam ukradenih lopti na jednoj utakmici još je rekord Final foura najvećeg kontinentalnog natjecanja.

Nakon Moskve zaputio se u Kinu, sa jednim izletom u NBA, točnije u momčad Houston Rocketsa. No, uslijed manjak minuta avantura nije dugo trajala te se vratio u najmnogoljudniju zemlju.

Prije dva dana smo pisali o zanimanju Maccabija kao i Fenera i Olimpije Milano za usluge Amerikanca, , međutim Izraelci su zbog problema s ozljedama, ponajprije Dibartolomea, Woltersa i Casspija, prvi reagirali te potpisali obrambenog specijalistu.

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 (foto: Reuters)

 


Tagovi

Maccabi Tel AvivAaron Jackson

Ostale Vijesti