Knicksi spremaju novi ugovor za igrača koji zabija 6,8 poena po utakmici

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.04.20. | 16:57

Jedna od najlošijih momčadi NBA lige, New York Knicksi, planiraju ponuditi novi ugovor Mauriceu Harklessu, prenosi NY Post.

Ovaj 26-godišnjak koji pokriva pozicije niskog krila i beka šutera, stigao je u Veliku jabuku 6. veljače kao dio razmjene s LA Clippersima koji su dobili Marcusa Morrisa. Iako je doveden s ciljem čišćenja salary capa jer mu ugovor traje do ljeta, Harkless je uvjerio čelnike svojim igrama da mu ponude novi ugovor. 

U 12 utakmica koliko je odigrao za Knickse, deset je puta startao u petorci, prosječno je igrao 23.8 minuta. To je vrijeme koristio za 6.8 poena, 3.3 skoka te 1.7 asistencija, uz loših 28 posto za tricu, 62% s linije za slobodna bacanja te 56% za dva poena. Brojke su to koje nisu pretjerano uvjerljive, a definitivno nedovoljno dobre da opravdaju čak 11 milijuna dolara, koliko Harkless ove sezone zarađuje. 

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će mu Knicksi ponuditi. Ako će ugovor biti dugoročan s cifrom na razini ovosezonske, neće nikoga iznenaditi ako će navijači ponovno kritički reagirati. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Maurice HarklessNBA

Ostale Vijesti