Hezonja upisao double-double u porazu Blazersa, Drummond i Giannis nastavljaju dominaciju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.11.19. | 08:43

Odigrano je osam utakmica NBA lige.

Sinoć je odigrano osam utakmica NBA lige.

Dva hrvatska košarkaša izašla su na parkete sinoć, a imali su polovičan učinak.

Dario Šarić imao je solidnu večer kada su brojke u pitanju. Upisao je devet poena, sedam skokova te po asist, ukradenu loptu i blokadu za 25 minuta provedenih na parketu. Njegovi Phoenix Sunsi pobijedili su Memphisl a predvodio ih je ponovno Devin Booker s 21 poenom. U redovima Grizzliesa najbolji je bio Ja Morant s 24 poena.

 

 

Drugi hrvatski košarkaš koji je sinoć zaigrao u NBA-u, bio je Mario Hezonja. Iako je njegov Portland izgubio od Philadelphije 76ers 129-128, Super Mario je upisao double-double učinak. Postigao je 11 poena, uz 12 skokova te još tome pridodao četiri asistencije i dvije ukradene lopte za 37 minuta provedenih na parketu. Poražene Blazerse predvodio je Damian Lillard s 33 poena, dok je Philu do pobjede vodio Al Horford s 26 poena, dok je dva manje zabio Tobias Harris.

 

 

U ostalim utakmicama Charlotte Hornetsi su s 93-87 pobijedili osakaćene Golden State Warriorse, Minnnesota s visokih 131-109 bila bolja od Washingtona, dok je Oklahoma pobijedila Pelicanse 115-104.

Još jednu odličnu partiju upisao je Andre Drummond koji je predvodio Detroit do pobjede nad Brooklynom 113-109. Drummond je upisao 25 poena i 20 skokova, što mu je treća uzastopna utakmica sa više od 20 poena i skokova u isto vrijeme. Netse je predvodio Kyrie Irving ali s jako lošim šutem za tri poena – nije ubacio niti jedan od šest pokušaja.

Denver je sa 91-87 pobijedio Orlando, a Nuggetse je predvodio Nikola Jokić sa 20 poena, sedam skokova i četiri asista, dok je u redovima Magica najbolji bio Nikola Vučević s 24 poena.

Još vrijedi izdvojiti sjajnu partiju Giannisa koji je sa 36 poena, 15 skokova i osam asistencija predvodio Buckse do pobjede nad Raptorsima 105-115. Aktaulnom prvaku Torontu nije pomogao ni odlilčan nastup Kylea Lowrya koji je imao 36 poena, šest asistencija i četiri skoka.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Andre DrummondGiannis AntetokounmpoMario HezonjaDario Šarić

Ostale Vijesti