Direktor Cedevite: Spremni smo uskočiti u Premijer ligu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.04.20. | 10:42

Hoće li se u novoj sezoni u najvišem rangu natjecati Cedevita Junior?

Nakon što je prošle godine Emil Tedeschi, razočaran nedostatkom potpore od Grada Zagreba, odlučio preseliti KK Cedevitu u Ljubljanu i napraviti fuziju s Olimpijom, ubrzo je oformio novi klub u Zagrebu. 

Preuzeli su licencu od Agrodalma koji se natjecao u Prvoj muškoj ligi, odnosno drugom rangu natjecanja. Tu je i novooformljeni Cedevita Junior odradio nedovršenu tekuću sezonu, a nakon 19 odigranih kola držali su četvrto mjesto. S obzirom na to da je HKS odlučio poništiti ovu sezonu, na temelju plasmana nitko ne može ostvariti plasman u Premijer ligu, ali direktor klub Tomislav Zebić u intervjuu za Basketball.hr napominje kako je ambicija kluba da to ostvare sljedeće sezone.  

”Mi svakako sljedeće sezone imamo ambiciju da se plasiramo u elitni razred naše košarke, ali ostaje još vidjeti kako će se cijela ova situacija odraziti i na funkcioniranje klubova”, dodaje Zebić koji naglašava da je klub spreman u svakom trenutku uskočiti u HT Premijer ligu ukoliko bude nekakvog preslagivanja što ističe i glavni tajnik HKS-a Josip Vranković.

”Apsolutno ukoliko se ukaže prilika da možemo biti dio HT Premijer lige mi bi ga objeručke prihvatili. Uz kostur momčadi koju imamo nadogradili bi ga s ponekim iskusnim igračima koji bi dali kvalietu više momčadi”, napomenuo je Zebić. 

S obzirom na to da je zbog krize uzrokovane pandemijom koronavirusa upitno hoće li svi klubovi iz Premijer lige biti u stanju zatvoriti financijsku konstrukciju u nadolazećoj sezoni, neće nikoga iznenaditi ako neki klub odustane od Premijer lige, a njegovo mjesto popuni Cedevita Junior. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

KK Cedevita JuniorPremijer liga košarkaša

Ostale Vijesti