null
null

Davis pogodio trojku sa zvukom sirene i odveo Lakerse do pobjede (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 08:28

Nuggetsi su bili blizu, ali…

Los Angeles Lakersi su noćas u drugoj utakmici finala zapada pobijedili Denver Nuggetse rezultatom 105:103 te tako poveli u seriji 2:0.

LeBron i ekipa su bolje ušli u utakmicu, dobili prvu četvrtinu 29:21, a u drugoj su razliku u jednom trenutku podigli na +16. No, Nuggetsi se ponovno u drugom poluvremenu bude te se vraćaju u dvoboj.

Denver je u posljednjoj četvrtini prvi put poveo kod rezultata 86:87 te smo u posljednjim minutama gledali izjednačen i dramatičan susret. Nuggetsi su u posljednjem napadu, 2 sekunde do kraja imali prednost 103:102, no tad se ukazao Davis, koji je dobio loptu iza linije za tri poena i pogodio težak šut sa zvukom sirene i donio drugu pobjedu Lakersima.


Upravo je Davis bio najefikasniji igrač susreta s 31 ubačajem, čemu je pridodao devet skokova, dok je James ostvario novi double-double učinak s 26 koševa i 11 uhvaćenih lopti. Kod poraženih prvo ime susreta bio je Nikola Jokić s 30 koševa i šest skokova.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

Anthony Davis

Ostale Vijesti