Sam Navarro-USA TODAY Sports
Sam Navarro-USA TODAY Sports

Coast to coast: Denzel Valentine seli iz LA-a u New York u trostrukoj razmjeni

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.01.22. | 21:20

Velika trampa na relaciji Los Angeles-New York-Cleveland

Ozljedom Rickyja Rubija, Cleveland je upao u velike probleme.

Srećom, trade je i dalje aktivan i bit će aktivan još malo više od mjesec dana, pa se klub obratio na nekoliko zainteresiranih strana u potrazi za dobrom razmjenom. U prvom trenutku se spominjalo kako bi rješenje mogao biti Ben Simmons iz redova 76ersa, no na kraju su se odlučili pojačanje potražiti u LA-u. Lakersi su pristali dati svog Rajona Ronda u zamjenu za Valentinea, samo da bi taj isti igrač ipak odletio za New York gdje će nastupati do kraja sezone kao igrač Knicksa.

Na taj način Lakersi su značajno oslobodili roster, no pitanje je kakvu će ulogu ovaj košarkaš obnašati u Knicksima. U dosadašnjem dijelu sezone veteran Denzel je odigrao svega 22 utakmice, ulazio je s klupe otprilike deset minuta po susretu uz omjer od 2.9 poena po utakmici i 40% uspješnosti šuta za tri, uglavnom na dva do tri pokušaja.

Podsjećamo, Valentine je ušao u ligu kao 14. pick drafta, izabrali su ga Chicago Bullsi. U pet sezona koliko je proveo u “Wind Cityju”, odradio je i puno utakmica u razvojnoj ligi prije nego li je poslan u Cleveland prošle godine. Samo tri mjeseca otkako je stigao među Kavalire, Valentine seli još malo dalje na istok, u New York.




Tagovi

Chicago BullsCleveland CavaliersNew York KnicksLos Angeles Lakers

Ostale Vijesti