Budućnost osigurala najveći potpis

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.05.20. | 11:44

Podgoričani se spremaju za narednu sezonu…

Košarkaški klub Budućnost se sprema za narednu sezonu i već su obavili veliki dio posla. Naime, iz kluba su potvrdili da su nove potpise na ugovor postavili Nikola Ivanović i Aleksa Ilić, danas stiže vijest da su osigurali i najboljeg igrača justina Cobbsa, koji je produžio suradnju za naredne dvije sezone.

Bivši igrač Cedevite iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je prosječno bilježio 15,7 koševa te je bio drugi najkorisniji igrač regionalne lige. Odlične prezentacije su mu omogućile produženje ugovora, što je potvrdio i menadžer Miško Ražnatović.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Usled izrazenih simptoma tzv. home sick bolesti, jos jedan crnogorski igrac je produzio ugovor sa KK Buducnost Voli na period od 2 takmicarske sezone!<br><a href="https://twitter.com/hashtag/BeoBasket?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BeoBasket</a></p>&mdash; Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) <a href="https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/1261194186130427906?ref_src=twsrc%5Etfw">May 15, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Cobbs je prije Budućnosti nastupao za Cedevitu, ali i za klubove iz Francuske, Njemačke, Turske i Latvije.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Justin Cobbs

Ostale Vijesti