Bivši trener Grizzliesa preuzeo Cavse

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.02.20. | 09:08

Pred Cavsima je dug put rebuildinga.

Nakon što je prekjučer John Beilein dobio otkaz na mjestu trenera Cleveland Cavaliersa, vruću je klupu preuzeo J.B. Bickerstaff, dosadašnji asistent te donedavni trener Memphis Grizzliesa na čijoj je klupi proveo dvije sezone.

Cavsi su ove godine očajni (14-40), jedino Golden State Warriorsi imaju gori omjer, a highlight sezone se može svesti na živčane ispade Kevina Lovea, kako na terenu tako i na društvenim mrežama, kao i iščekivanje hoće li napustiti klub.

Love je ostao, a Beileina, koji nije izdržao ni devet mjesevi na klupi, će se najviše sjećati po tome da je igrače nazvao hrpom propalica (''bunch of thugs''). Za sina legendarnog Bernieja Bickerstaffa se očekuje da će biti nešto taktičniji.

Beilein je sa 66 godina, nakon što je cijelu trenersku karijeru proveo na klupama sveučilišta, upustio se u prvu NBA avanturu, a mnogi su puno mlađi treneri imali problema s prelaskom s NCAA na NBA, te se postavlja pitanje koliko je ovo dobar potez GM-a Cavaliersa Kobyja Altmana bio uopće u startu.

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NBA tradeoviJB BickerstaffJohn BeileinCleveland Cavaliers

Ostale Vijesti